woensdag 14 maart 2012

Laffe aanslag op collega's WPR

Gisteren 13/03/2012 gebeurde er in Laken aan het Koninklijk paleis een dramatische aanslag op onze collega's van de Federale Wegpolitie terwijl die een escorte aan het uitvoeren waren. Acht van hen werden volgens de media zwaar gekwetst! Eén of andere geregulariseerde idioot vond het nodig om een zelfmoordpoging te ondernemen door met zijn voertuig op de collega's in te rijden. Na het lezen van dit bericht heb ik getracht om onze collega Jarek Jakubek, die werkzaam is bij de verkeerspost Reyers te bereiken, wat niet lukte.
Via een andere collega kwam ik te weten dat Jarek inderdaad in het drama betrokken is. Volgens de informatie die ik heb verkregen is hij licht gekwetst. Onder de slachtoffers zijn 4 collega's van de verkeerspost Bertem en 4 collega's van de verkeerspost Reyers.
Wij wensen al onze collega's langs deze weg een zeer spoedig herstel en in het bijzonder Jarek wensen wij een spoedig herstel.

Jarek speelt al jaren samen met ons zaalvoetbal bij YR ZEMKA. Gisterenavond kwam hij na de onze wekelijkse voetbalwedstrijd de gebeurtenis bij zijn collega's ventileren. Ik was bijzonder opgelucht dat zijn kwetsuren zeer goed meevallen. Hopelijk herstellen de andere collega's ook spoedig van de opgelopen verwondingen.
Ik kan moeilijk geloven dat de dader zelfmoord wou plegen, dit is een zuivere moordaanslag op onze collega's. Nu zal het afwachten zijn hoe de gerechtelijke instanties hierop gaan reageren.



bron: reuters


bron: reuters


bron:GVA

Het volledig artikel is hier te vinden.

Geen opmerkingen: