donderdag 2 oktober 2008

AHINP3 - Dag 024

In de voormiddag kregen we van Karel Meert les over de bijzondere verkeerssituaties. Er kwamen dingen aan bod waar ik voordien nog niet had bij stilgestaan, en waar ik ook geen ervaring mee had. We kregen een inleiding over mobiliteit, de Staten Generaal verkeer en de doelstelling om in 2015 nog maximum 500 verkeersdoden per jaar te hebben.
In de namiddag kregen van Johan Wonnink les over het Maneuverplan, en mochten we de theorie onmiddellijk in de praktijk omzetten. We kregen een taak om met vier personen het Maneuverplan te schrijven voor ene fipa actie. We mogen deze dan de volgende les in de vorm van een briefing naar voor brengen. Een deel van deze opdracht werd in het klad al gedaan in de klas, maar dit verliep niet echt vlot. M.a.w. vanavond dus de hele avond mij geamuseerd met het ManPlan uit te schrijven en al een deel van de powerpoint te voorzien. De rets zal voor vrijdagavond en het weekend zijn.
Vanavond werd ik nog eens opgebeld door Wimpie, de OPO-coördinator op het CIC. Het was leuk om nog een keer ne goeien babbel te doen, en om op de achtergrond den I/Tel nog eens te horen bellen en een gebeurtenis horen binnenkomen op den I/Disp.... heimwee ;)
Volgende week staat de verhuis op het programma, ga eind oktober zeker eens goeiendagzeggen aan de collegae.

Geen opmerkingen: