dinsdag 30 september 2008

AHINP3 - Dag 022

Vandaag hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de zwemleraar André, en dat is niet zo maar voorbijgegaan. Die man legt er serieus de pees op persies, en te weten dat het vandaag nog maar een opwarmerke was!! Dat is nen sportfreak (paracommando)die op zijn eigen manier serieus directief uit de hoek komt.
Ik wist niet dat ne mens zo hard kan zweten als hij in een zwembad zit :p
De zwemlessen gaan nog zeer geanimeerde lessen worden denk ik.
Het einde van de les werd ontsierd door de diefstal van de politietrui van één van de collega's door studenten die na ons in het zwembad kwamen zemmen. Een kort en kordaat onderzoek hebben de trui terug boven water gebracht. Hier zal het laatste woord ook niet over gezegd zijn.
Nadien kregen we nog enkele pv's van de AINP's voor de kiezen geschoven om er de fouten uit te halen,... en dat er fouten in stonden. Ik stel mij toch enige vragen over hoe de aspirant-inspecteurs deze materie krijgen aangeleerd. Het is duidelijk dat zij na de opleiding in een operationele eenheid zeker de nodige ondersteuning en coaching dienen te krijgen bij onder andere het opstellen van een proces-verbaal.
In de namiddag gingen we verder met evalueren en coachinggesprekken.

Geen opmerkingen: